Love...

I love fashion. Ha Te is akkor itt a helyed. Divat, smink, szépségápolás.
Ha van kérdésed, javaslatod nyugodtan írj: myfashionblog (kukac)gmail.com
Ha van kedved kommentelj!
Üdvözlet minden Divatrajongónak!

Költözés!

FACEBOOK

Címkék

2009 (19) 2010 (9) 80 as évek (1) agyness deyn (2) alapozó (1) anja rubik (2) annalynne mccord (1) arany (2) ashley (1) autó (1) barbie (1) beyonce (1) blog (4) bokacsizma (1) bőrdzseki (1) boyfriend jeans (1) britney (3) bronzosító (1) burberry (1) chanel (1) christina aguilera (3) címlap (1) cipő (3) clinique (1) coco rocha (1) critics choice awards (1) dame edna (1) denise richards (1) diszkó (1) divat (88) ecset (1) ed hardy (1) ékszer (5) elle (1) én (1) escada (1) essence (2) fehér (1) fekete (1) foto (2) fülbevaló (2) glamour (1) golden globe awards (2) gossip girl (1) gucci (2) h&m (2) haj (7) harisnya (5) harpers bazaar (4) háttérkép (1) heidi klum (1) hellókarácsony (4) hello kitty (1) hermes (1) hilary duff (2) hollywood (2) hot not (3) interjú (1) játék (1) john galliano (1) jó és rossz (1) kabát (2) kalap (2) karkötő (2) kate bosworth (1) kate moss (2) kék (1) kendő (3) képek (2) kiegészítők (5) könyv (1) körmök (1) krém (2) lady gaga (2) lancome (1) lauren conrad (4) legging (1) letöltés (1) louis vuitton (1) mac (6) mango (2) marc jacobs (1) mary kate (2) matróz stílus (1) matthew williamson (1) maxi ruhák (2) méz (1) miley cyrus (2) minták (2) miranda kerr (4) misha barton (1) modellek (9) mtv (3) napi kedvenc (4) napszemüveg (1) nicole richie (1) nyár (10) olaj (1) olsen (4) ősz (25) pakolás (1) parfüm (3) paris hilton (6) party (2) party smink (3) paul&joe (1) pink (3) pirosító (1) playboy (1) prada (1) rihanna (7) romantika (1) rózsaszín (2) ruha (1) sapka (2) sárga (3) sienna miller (1) smink (50) street style (4) style (46) sugarsweet (1) szafari (2) szempillaspirál (1) szépség (12) szett (1) sziget2008 (1) szoknya (1) szőrme (1) sztár (2) sztárok (29) szürke (4) tanya dziahileva (1) táska (5) tavasz (20) tavasz nyár (4) tél (1) thomas sabo (1) tipp (4) trend (1) ünnep (5) vanessa hudgens (2) vásárlás (5) vichy (1) victoria (4) victoria secret (2) viva (1) vogue (17) vörös szőnyeg (4) Címkefelhő

2008.10.16. 12:59 lovefashion

A pirosító...

Címkék: szépség smink pirosító

Nagyon sok lány fél és nem is használ pirosítót, pedig fontos része a sminknek. Most írok néhány tippet, hogyan használjuk úgy a pirosítót, hogy ne nézzünk ki úgy, mint egy bohóc.

Elsőként ki kell választani azt a színt amelyik a legjobban illik hozzánk és természetesen hat az arcunkon. Amikor kicsit ki vagyunk pirulva akkor is piros az orcánk, azt a színt kell megtalálni a pirosítóban is, és akkor biztosan nem nyúlunk mellé. A másik tipp, hogy a száj színével összenézzük a kiválasztott színt.  A világos bőrűeknek a rózsaszín és barackos árnyalatok illenek, valamint ha sötétebb a bőrünk akkor a pirosas és sötét barack árnyalatok illenek inkább.

Ha megtaláltuk a helyes színt utána ki kell választani a bőrünk számára legmegfelelőbb kiszerelést. Manapság válogathatunk, por, krémes, folyékony  és habos állagú pirosítók közül. Akárcsak az alapozóknál. Zsíros, és vegyes bőrűeknek ajánlott a por állagot használni. Száraz bőrűek számára a krémes kiszerelés a legjobb választás. Zsíros, olajos bőrűek számára pedig a olajos, folyékony pirosítók a legjobbak. A profibbak a jobb eredmény érdekében egyszerre használják a krémes és por pirosítót. Ezáltal tartósabb lesz és sokkal ragyogóbb hatása lesz a bőrön. Amit még nagyon fontos, hogy észben tartsunk, hogy a legjobban, jól hidratált bőrön tudunk dolgozni, ezért ha száraz a bőrünk előtte krémezzünk!

1. Chanel (ez az a kis ecsetke ami helyett jobb ha profi ecsetet használunk) 2. MAC, folyékony állagú pirosító 3. L'oreal ásványi alapanyagú, érzékeny bőrűeknek 4. Rimmel krémes pirosító. Én most ezt használom és nagyon szeretem, könnyű vele dolgozni. 4. Maybelline Mousse Blush. Ezt is nagyon szeretem. Jó ez a hab szerű állaga. Alapozóm, szemfestékem is van ebből a családból. 

Nos, ha minden jól sikerült, akkor már kiválasztottuk a megfelelő színt és kiszerelést. Most jöhet a munka. Alapozzunk, fessük ki a szemünket, mert a pirosítás az utolsó, (vagy utolsó előtti, ha púderezünk) művelet a sminkelésben. Ezt neked kell kikísérletezni, hogy mi a legjobb számodra. Néhány sminkmester például az alapozó előtt használja a pirosítót a még természetesebb hatás érdekében. Az sem mindegy, hogy mivel varázsoljuk az arcunkra a sminket. Használjunk profi sminkecseteket, érdemes befektetni néhány alap darabba (már régebben írtam az ecsetekről).  A púderes és a pirosítós ecsetet ne keverjük, és ne használjuk ugyanazt az ecset a két művelethez. Ezután vigyük fel az ecsetre a színt, majd körkörös mozdulatokkal dolgozzuk a bőrbe. Egy széles mosoly segíti a munkánkat, mert így kirajzolódnak az „almácskák” amiket hangsúlyozunk.

Hasznos tanácsok…

- Az ecseteket ne felejtsük el rendszeresen tisztítani, mert a baktériumok elszaporodnak benne. 

- Ha már jobban belejöttél a pirosítás rejtelmeibe, akkor egy kis krémes arcfényt tehetünk az arccsontunk legmagasabb pontjára ahol a legközelebb van a szem.

- Érett bőrre használjunk inkább krémes pirosítót. Nagyon jól, könnyebben eldolgozható.

- A sötét rózsaszín felmelegíti, életet ad bármilyen fáradt bőrnek.                                                                            

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovefashion.blog.hu/api/trackback/id/tr50716887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása