Love...

I love fashion. Ha Te is akkor itt a helyed. Divat, smink, szépségápolás.
Ha van kérdésed, javaslatod nyugodtan írj: myfashionblog (kukac)gmail.com
Ha van kedved kommentelj!
Üdvözlet minden Divatrajongónak!

Költözés!

FACEBOOK

Címkék

2009 (19) 2010 (9) 80 as évek (1) agyness deyn (2) alapozó (1) anja rubik (2) annalynne mccord (1) arany (2) ashley (1) autó (1) barbie (1) beyonce (1) blog (4) bokacsizma (1) bőrdzseki (1) boyfriend jeans (1) britney (3) bronzosító (1) burberry (1) chanel (1) christina aguilera (3) címlap (1) cipő (3) clinique (1) coco rocha (1) critics choice awards (1) dame edna (1) denise richards (1) diszkó (1) divat (88) ecset (1) ed hardy (1) ékszer (5) elle (1) én (1) escada (1) essence (2) fehér (1) fekete (1) foto (2) fülbevaló (2) glamour (1) golden globe awards (2) gossip girl (1) gucci (2) h&m (2) haj (7) harisnya (5) harpers bazaar (4) háttérkép (1) heidi klum (1) hellókarácsony (4) hello kitty (1) hermes (1) hilary duff (2) hollywood (2) hot not (3) interjú (1) játék (1) john galliano (1) jó és rossz (1) kabát (2) kalap (2) karkötő (2) kate bosworth (1) kate moss (2) kék (1) kendő (3) képek (2) kiegészítők (5) könyv (1) körmök (1) krém (2) lady gaga (2) lancome (1) lauren conrad (4) legging (1) letöltés (1) louis vuitton (1) mac (6) mango (2) marc jacobs (1) mary kate (2) matróz stílus (1) matthew williamson (1) maxi ruhák (2) méz (1) miley cyrus (2) minták (2) miranda kerr (4) misha barton (1) modellek (9) mtv (3) napi kedvenc (4) napszemüveg (1) nicole richie (1) nyár (10) olaj (1) olsen (4) ősz (25) pakolás (1) parfüm (3) paris hilton (6) party (2) party smink (3) paul&joe (1) pink (3) pirosító (1) playboy (1) prada (1) rihanna (7) romantika (1) rózsaszín (2) ruha (1) sapka (2) sárga (3) sienna miller (1) smink (50) street style (4) style (46) sugarsweet (1) szafari (2) szempillaspirál (1) szépség (12) szett (1) sziget2008 (1) szoknya (1) szőrme (1) sztár (2) sztárok (29) szürke (4) tanya dziahileva (1) táska (5) tavasz (20) tavasz nyár (4) tél (1) thomas sabo (1) tipp (4) trend (1) ünnep (5) vanessa hudgens (2) vásárlás (5) vichy (1) victoria (4) victoria secret (2) viva (1) vogue (17) vörös szőnyeg (4) Címkefelhő

2009.06.01. 11:38 lovefashion

MTV Movie Awards ruhák

Címkék: mtv sztárok paris hilton style miley cyrus lauren conrad vanessa hudgens

Megint vörösszőnyegre vonultak a Hollywoodi sztárok, ismét lehet szemezgetni a különböző szerelésekből. Első csokorba az este legjobban tetsző ruhát szedtem össze. 

Sienna Miller egy hátul mélyen kivágott saját kollekciójából való darabban jelent meg. A zöld ruhát Swarovski kristályok díszítik. Ashley egy lila bőrhatású Elise Overland ruhában pompázott. Jól fest benne, a testtartásán kéne még javítani. Miley Moschino tetszínű ruhát választott. Idén nagyon divatos ez a szín, így nem nagyon lehet vele mellényúlni. Szép benne, és végre nem vigyorog olyan idétlenül. 

A következő csokorban sem olyan rosszak az összeállítások, de valami mégsem az igazi. Lauren szintén Moschino ruhában jelent meg. A ruha még elmegy, bár annyira nem szeretem ezeket a nagyon fodros darabokat. A vörös rúzs nem tetszik rajta. Leighton Emilio De La Morena fekete, kivágott ruhában. Nekem túl komor, hiányzik valami kis szín vagy díszítés ami feldobná az összképet. Audrina ruhájára nem tudok igazán semmi rosszat mondani. A színe tetszik, de semmi különös nem ragad meg benne. 

Végül az utolsó hármas következik, akiknek a választása nem nyerte el a tetszésem. Vanessa akinek többnyire mindig tetszik a megjelenése ezt most eléggé elszúrta. Ebben a narancsárga Max Azria ruhában nem néz ki a legjobban. Nem tetszik a fazonja, túl bő és túl semmilyen. Kristen nem épp a legelegánsabb ebben a tornacipő, idétlen ruha összeállításban. Egy magas sarkú vagy egy szebb cipő igazán elkélt volna. Jó a tornacipő, csak nem egy ilyen eseményre. Paris Hilton hozta a szokásos Barbie baba stílusát. Hiányolok róla egy csillogó fejdíszt, lehet útközben elvesztette. A lábai még mindig csúnyák, rozogák... 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lovefashion.blog.hu/api/trackback/id/tr221156560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gatha 2010.01.11. 16:37:05

Muszáj írnom, mert nem értek egyet veled. Sienna megjelenésében nincs semmi kivetnivaló. Jól néz ki, ami elvárható tőle. Ashley megjelenése is tetszik, csak a ruha lehetne egy kicsit hosszabb. Mile-t mivel kifejezetten nem szeretem, a ruhája sem testzik. Látszik, hogy valami komolyat akartak kihozni belőle, miközben a körme neon-kék. Hát ha már idősebbnek akarták tűntetni a tuhával, mossa már le azt a kék lakkot!!! Abban igazad van, hogy legalább nem vigyorog, mint általában, de most meg a másik végletbe esett, mert olyan, mint aki karót nyelt. LC ruhájáról nem tudom eldönteni, hogy most aranyos, vagy punkos vagy milyen is akart lenni. Az a vörös-fekete párosítás nem tetszik, nem néz ki jól a szőke hajával. Leightonnal is elfogult vagyok, ezért tetszik a szettje. A cipőjét cseréltem volna le egy nyitottabbra. Kristen Stewart úgy sz*r ahogy van(már elnézést). Nem tudom elképzelni, hogy lép ki valaki a vörös szőnyegre ilyen öltözékben. A stylistja helyében nem engedtem volna, hogy így emberek közé menjen.
Vanessa ruhája teszett egészen addig, amím meg nem láttam azt a fura alját. Szerintem az és a cipő rontja el az összhatást. (amúgy az a táska-szerűség a kezében, az mi? csaknem egy fadobozka. Nekem úgy tűnik:D)Paris meg... hát ő Paris.

gatha 2010.01.11. 16:38:35

...bocsi az elírásokért.
süti beállítások módosítása