Love...

I love fashion. Ha Te is akkor itt a helyed. Divat, smink, szépségápolás.
Ha van kérdésed, javaslatod nyugodtan írj: myfashionblog (kukac)gmail.com
Ha van kedved kommentelj!
Üdvözlet minden Divatrajongónak!

Költözés!

FACEBOOK

Címkék

2009 (19) 2010 (9) 80 as évek (1) agyness deyn (2) alapozó (1) anja rubik (2) annalynne mccord (1) arany (2) ashley (1) autó (1) barbie (1) beyonce (1) blog (4) bokacsizma (1) bőrdzseki (1) boyfriend jeans (1) britney (3) bronzosító (1) burberry (1) chanel (1) christina aguilera (3) címlap (1) cipő (3) clinique (1) coco rocha (1) critics choice awards (1) dame edna (1) denise richards (1) diszkó (1) divat (88) ecset (1) ed hardy (1) ékszer (5) elle (1) én (1) escada (1) essence (2) fehér (1) fekete (1) foto (2) fülbevaló (2) glamour (1) golden globe awards (2) gossip girl (1) gucci (2) h&m (2) haj (7) harisnya (5) harpers bazaar (4) háttérkép (1) heidi klum (1) hellókarácsony (4) hello kitty (1) hermes (1) hilary duff (2) hollywood (2) hot not (3) interjú (1) játék (1) john galliano (1) jó és rossz (1) kabát (2) kalap (2) karkötő (2) kate bosworth (1) kate moss (2) kék (1) kendő (3) képek (2) kiegészítők (5) könyv (1) körmök (1) krém (2) lady gaga (2) lancome (1) lauren conrad (4) legging (1) letöltés (1) louis vuitton (1) mac (6) mango (2) marc jacobs (1) mary kate (2) matróz stílus (1) matthew williamson (1) maxi ruhák (2) méz (1) miley cyrus (2) minták (2) miranda kerr (4) misha barton (1) modellek (9) mtv (3) napi kedvenc (4) napszemüveg (1) nicole richie (1) nyár (10) olaj (1) olsen (4) ősz (25) pakolás (1) parfüm (3) paris hilton (6) party (2) party smink (3) paul&joe (1) pink (3) pirosító (1) playboy (1) prada (1) rihanna (7) romantika (1) rózsaszín (2) ruha (1) sapka (2) sárga (3) sienna miller (1) smink (50) street style (4) style (46) sugarsweet (1) szafari (2) szempillaspirál (1) szépség (12) szett (1) sziget2008 (1) szoknya (1) szőrme (1) sztár (2) sztárok (29) szürke (4) tanya dziahileva (1) táska (5) tavasz (20) tavasz nyár (4) tél (1) thomas sabo (1) tipp (4) trend (1) ünnep (5) vanessa hudgens (2) vásárlás (5) vichy (1) victoria (4) victoria secret (2) viva (1) vogue (17) vörös szőnyeg (4) Címkefelhő

2009.09.05. 18:22 lovefashion

Interjú

Címkék: interjú ősz smink

Árpa Karolina profi sminkessel készítettem egy rövid kis interjút, melyben útmutatót találunk az őszi-téli sminktrendekről, valamint elárulja, hogyan is vigyük fel tökéletesen a kedvenc vörös rúzsunkat. 

 

  

 

 

Kedvenc sminkmárka:
Nincs kimondottan egyetlenegy kedvencem; minden vezető márkából akad 1-1 erős termék, pl.: imádom a Chanel alapozóit, az OCC Lip Tar nálam verhetetlen, a Guerlain a szájfényekben favorit, a MAC pedig a határtalan szín és textúra kínálatban. 

Sminktermék, ami mindig van nálad:
Mindig nálam van a Chanel kompakt alapozóm és a BodyShop szájfényem :) 
 
Illat:
Sok évig a Kenzo Jungle (elefántos) volt, mostanra lenyugodtam, így az illatokban is a kevésbé erőszakosakat szeretem. Jelenleg a MAC-től vannak illataim, a Naked Honey és a Rose Romance. 
 
Kedvenc modell, divattervező, divatmárka:
Modell: Kate Moss, Karolina Kurkova és Linda Evangelista forever
divattervező: Galliano az őrültség és merészség miatt
divatmárka: Chanel az álomvilágú hatások miatt

Egy hétköznapi sminked így néz ki...:
Lírát fogok rombolni: hétköznap nem sminkelem magam, leginkább időhiány miatt. Másokat szeretek festeni, akár órákon át, magamra sajnálom az időt, inkább abban a pár percben még megölelgetem a kislányomat. Ha 'olyan' alkalom van, akkor mindent bedobok: sok-sok fekete satír, pigmentek, 100 réteg szempillaspirál, szóval megadom a módját. Viszont minden komoly munka előtt magamon kísérletezem ki a végső változatot, olyankor nem lehet hozzám szólni, motyogok és csapkodok, ha nem olyan lesz, mint amilyennek megálmodtam. Szerencsére álomszép modellekre kerül fel a smink, így ez önmagában félsiker.

Az idei őszi-téli szezonban milyen színek és stílus lesz a trend?
Színek helyett a textúrát emelném ki: minden krémes, nedvesen csillogó szemszínező óriási divat a szezonban, stílusban pedig az erősen festett szem, főleg a szemöldökcsont orrhoz közeli része határozottan árnyékolt. Nekem az idei szezonra az elefántszürke-óezüst a kedvencem. Szájszínben hódít a fekete, számos divatanyagból ez köszön vissza. Nem divat többé a pirosítás nélküli arc és a cérnára szedett szemöldök.

Minden évben feltűnik a vörös, sötét színű rúzs. Milyen módon tudjuk úgy felrakni az ajkakra, hogy az inkább szép, mint nevetséges legyen?
Fontos, hogy ápolt legyen az ajak, előtte egy radír-balzsam nélkülözhetetlen. Precíz végeredményhez türelem és pici idő szükséges: alapozni kell az ajkakat, majd púderezni, utána kontúrceruzával (ami a rúzsunk színével megegyezik) megrajzoljuk a kívánt formát, besatírozzuk a ceruzával az egész területet, fixáljuk púderrel és csak ezután rúzsozunk. Nagyon megy az az irányvonal, hogy csak ceruzával színezzük az ajkakat, ebben az esetben olyan ceruzát válasszunk, ami nem tartós, inkább puha, mert a kemény ceruzák szárítják a száj felső vékony bőrrétegét.

Melyek azok a leggyakoribb sminkhibák amiket a nők elkövetnek?
Az, hogy nem sminkelnek :) Meg az, hogy nem minőségi termékeket választanak. Inkább vegyél egyszer egy drága terméket, ami garantáltan nem szívódik fel a bőrön, mint sokszor sok olcsót. A legfontosabb szerintem mégis az, hogy a nők nincsenek tisztában azzal, mennyivel egyszerűbb, könnyebb és szebb megfelelő ecsetekkel sminkelni. 

A smink csak a szép, ápolt bőrön mutat a legszebben. Mi a legjobban bevált házi szépségpraktikád, amivel olcsón és hatékonyan lehet szépülni?
A legolcsóbb házi szépségpraktikám az alvás és a víz, sok víz. Közhelyes, de igaz: nemrég a méregtelenítő kúrám alatt, amikor megittam napi 4-5 liter tiszta vizet tapasztalhattam meg, mennyivel kisimultabb, ragyogóbb lett a bőröm. Nyáron eperpakolást szoktam csinálni, játszik még a jeges víz, ha totálkár a fejem és táskás szemre a fekete tea filter.

 

További hasznos tanácsokat, és szép sminkeket találsz Karolina oldalán, itt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovefashion.blog.hu/api/trackback/id/tr11362150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása